Hårförlänging

 

Hårförlänging MalmöHårförlänging

 

Hårförlängning: Många människors dröm är ett långt och tjockt hår. Många har inte denna möjlighet med sitt naturliga hår medan vissa sparar sin längd under många år för ett tappert försök till detta. Vissa har helt enkelt inte möjlighet att få ett vackert lång hår själv utan behöver förlita sig på hårförlängning.

Med en hårförlängning får du möjlighet att få så långt hår du vill ha på kort tid - ett hår som är precis som ditt eget, i den kulör du vill. Vid en hårförlängning får du ett hår som du kan klippa och styla precis som vanlig och precis som du vill ha det. Det finns många olika tillverkare av löshår och du kan välja mellan äkta löshår eller syntetiskt löshår – allt efter smak och plånbok.

Har du bestämt dig för att välja hårförlängning bör du hitta en salong som har tillgång till dedikerade specialister inom just detta och be om referenser på tidigare nöjda kunder.

 

Här hittar du frisör i Malmö som utför hårförlänging

 

Vad krävs för hårförlänging: Eftersom det varken är farligt eller skadligt att göra en hårförlängning är det ingen som helst risk med detta. Vad som däremot är viktigt att tänka på att du sätter i och tar ur ditt hår korrekt, likaså kräver ett förlängt hår lite mer skötsel än ditt naturliga hår. Hur långt ditt eget hår är spelar också in och det brukar rekommenderas minst tio centimeter av ditt eget hår vid insättningen av löshåret och desto längre hår du själv har ju mindre tid behöver du lägga ned på styling av ditt hår för att få en så naturlig övergång till din hårförlängning som möjligt. Eftersom löshår inte får någon näring behöver du också produkter för att tillgodose näringsbehovet som är anpassade för just detta. Idag finns det många, väldigt bra, och anpassade produkter på marknaden för detta. Din frisör Malmö bör ha ett fullgott sortiment anpassade efter deras löshår.

Hårförlänging - håret: Det hår som idag används vid en hårförlängning kommer från människor världen över och en kvalitetsmässig ranking görs beroende på varifrån håret kommer. Det har bland annat att göra med om hur många kemiska processer löshåret genomgår för att få önskad kvalitet som just du vill hålla på ditt hår. Till exempel är ett i grunden svart hår genomgå fler kemiska processer för att få bruna nyanser än motsvarande hår som redan är naturligt brunt. Är det en seriös salong som erbjuder hårförlänging bör de ha olika kvaliteter på sitt löshår där du som kund får välja utefter hållbarhet, textur och pris. Normalt brukar det finnas hår med ursprung från Skandinavien, Europa och Asien.

Metoder för att förlänga håret: I stort sett finns det hårförlängningsprodukter idag som passar alla personer och dess livsstilar, det spelar ingen roll om du önskar dig ett långt hår permanent eller tillfälligt. Metoden på hur sättet förlängningen fästs på ditt hår är anpassade och varierar för att så smidigt som möjligt anpassas till den svårighetsgrad som du önskar. Två metoder som är vanliga är ett hår du fäster snabbt och enkelt med hjälp av clip-on, en annan metod för ett permanent hår är att det värms fast med ett vax för att sitta fast under en lång tid.

Färg på håret: Färgen på din kommande hårförlängning matchas enkelt med färgen på ditt naturliga hår. Ofta finns det ett stort antal olika färgnyanser för att matcha din färg du kan välja direkt, annars anpassas det snabbt och enkelt efter önskemål.

 

Här hittar du tips och skötselråd för din hårförlänging

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)